Online Algemene Huurders Bijeenkomst

Afgelopen woensdag 19 mei heeft onze algeme huurders bijeenkomst plaatsgevonden! Lees hier hoe u dit online terug kan kijken..

Instructie deelname Teams Webinar

Belangrijk te weten is dat de webinar heeft plaatsgevonden op Woensdag 19 mei om 19.30 uur. De webinar kan via onderstaande wijze nog teruggekeken worden. 

Tevens zouden wij het op prijs stellen als u na het kijken van de webinar DEZE VRAGENLIJST zou willen invullen. (Dit kost slechts enkele minuten)

Hieronder kunt u de AHB direct terugkijken, eventueel kunt u de link onder de video gebruiken om de webinar via teams terug te kijken.


Een Webinar wordt bereikt via het Internet en daarvoor heeft u een link nodig.


In alle gevallen komt u op de beginpagina van het Webinar. U heeft hier nu 3 keuzes (zie afbeelding):

  1. Kies deze optie om gewoon via het web deel te nemen. U hoeft niets te installeren en neemt gewoon deel aan het Webinar.
  2. Als u Microsoft Teams heeft geïnstalleerd kunt u ook voor optie 2 kiezen. Het Webinar opent dan in Teams in plaats van in uw Internet browser.
  3. Heeft u nog geen Microsoft Teams geïnstalleerd maar wilt u dit wel? Dan kunt u het programma hier downloaden en installeren.

teams 1


U wordt nu welkom geheten bij het Webinar en moet opnieuw een keuze maken:

  1. U beschikt over een Microsoft 365 account en gebruikt dit account om u aan te melden. In het Webinar bent u daarna een “bekende” deelnemer, wij kunnen uw naam zien.
  2. Optie 2 selecteert u als u niet beschikt over een Microsoft 365 account of wanneer u niet wilt dat wij uw naam zien.

teams 2

Reactie toevoegen